2012. május 18., péntek

2012.05.17. Németh Krisztián gólja a Vitesse ellen


Hazai pályán szenvedett 3-1-es vereséget az RKC, így a vasárnapi visszavágó előtt a Vitesse játékosai lehetnek bizakodóbbak. Némó az alapszakaszban már betalált nekik, most viszont az is kérdéses volt, hogy egyáltalán pályára lép -e, hiszen a vasárnapi meccset sérülés miatt ki kellett hagynia. Az első félidőben a Vitesse-nek volt több lehetősége, megérdemelten szerezték meg a vezetést. A szünetben aztán beállt Németh Krisztián, ettől pedig egyértelműen feljavult a Waalwijk támadójátéka, és az 55. percben a magyar játékos fejesével sikerült is egyenlíteniük. A gól megzavarta a vendégeket, így több nagy helyzet is adódott a hazaiak előtt, ám a vezetést végül ismét a Vitesse szerezte meg. Ezután már kiegyenlített játék folyt, egy szöglet után pedig kialakult a 3-1-es végeredmény.

2012. május 13., vasárnap

2012.05.13. Huszti Szabolcs gólja az Anzsi ellen



Sajnos ezúttal a minőség rosszabb a megszokottnál, de legalább Huszti Szabolcs utolsó fordulós gólja is felkerült. Az "áldozat" ezúttal az Anzsi Mahacskala volt, és többek között ennek a gólnak is köszönhető, hogy Dzsudzsák új csapata, a Dinamo Moszkva előrébb végzett, mint a régi. Igaz, mindkét csapat az EL selejtezőjében indulhat, és amilyen teljesítményt nyújtanak mostanában a moszkvaiak, talán a főtáblára jutás is meglepetés lenne. A Zenit viszont teljesen megérdemelten lett bajnok.

2012. május 11., péntek

2012.05.10. RKC Waalwijk - FC Twente


Rájátszás az EL indulásért, elődöntő, 1. mérkőzés. Némó jeleneteihez ide érdemes tekerni: 3:00, 5:05, 7:05, 7:45

2012. május 6., vasárnap

2012.05.06. NAC Breda - RKC Waalwijk


A holland élvonalbeli csapatok többségének véget ért a bajnokság, a 6-9. helyezettek viszont még rájátszást vívnak az "utolsó" Európa Liga-selejtezős helyért. Nagy öröm, hogy ebben két magyar érdekeltségű csapat is részt vesz: a NEC (Babos, Vadócz, Szélesi) és az RKC (Németh). Némóék vereséggel búcsúztak az alapszakasztól, így szerencsére is szükségük volt ahhoz, hogy versenyben maradjanak. Aki nem kíváncsi a teljes összefoglalóra, csak Krisztián legnagyobb lehetőségére, tekerjen 2:15-höz!

2012. május 3., csütörtök

2012.05.02. Németh Krisztián gólpassza a Roda ellen


Fontos mérkőzést nyert meg 5-2-re a Waalwijk. A Roda legyőzésével ugyanis ismét rájátszást érő helyen állnak, így ha az utolsó forduló eredményei számukra kezdvezően alakulnak, akár még az Európa Ligában is indulhatnak a következő szezonban. Némó gólt sajnos nem szerzett, de a gólpassz legalább összejött, íme!